Děti ze škol teď potřebují pomoc

 

Společnost Gappex se rozhodla pomoci dětem, které po několika měsíční distanční výuce ztrácejí motivaci ke vzdělávání, zájmovým aktivitám i ke komunikaci s okolím… Nadace Svoboda přišla s myšlenkou realizace akce Dobro Den, jejímž cílem je získat především prostředky na školní psycholožku, která je k dispozici nejen dětem, ale i rodičům a učitelům… Společnost Gappex zajišťuje kompletní technickou podporu akce právě prostřednictvím systému SmartFP.

 

Ve čtvrtek 17. 6. 2021 během 4. vyučovací hodiny proběhne speciální akce pro děti ve škole ZŠ Nám. Svobody. Během této akce bude také představena nová školní hymna na hudbu Michala Hrůzy, ke které si text napsaly samy děti, proběhne promítání nejlepších videí z dětské produkce s tématem „tenhle divný školní rok“ a jako malá odměna za zvládnutí uplynulého, pro všechny poněkud složitého roku, se dětem rozdá spousta zajímavých cen… Hlavním cílem Dobro Dne je vybrat finanční prostředky na fungování školní psycholožky, která není hrazena z prostředků školy.

 

„Děti i rodiče si tento rok „užili“ opravdu hodně. Pokud máme možnost s něčím pomoci, rádi to uděláme. Jsme z oboru IT, tedy můžeme zajistit technickou podporu realizace prodeje vstupenek pro tuto skvělou akci, která spojuje smysluplnost, přínos i zábavu. Uděláme to s nadšením a zároveň dobrým pocitem, že podporujeme dobrou věc,“ říká Ing. Dalibor Němec, ředitel společnosti Gappex, s.r.o.

 

Děti si kupují vstupenky na zmíněnou akci od druhé poloviny května na platformě SmartFP, a to na adrese obchod.nfsvoboda.cz. Stejná platforma následně zajistí přehlednou evidenci a distribuci desítky cen, které prostřednictvím akce DobroDen budou předány dětem.

 


Uveřejněno

v

od

Značky: