Hýbejte se s Teribearem

 

Platforma SmartFP pomáhá a my s ní získat prostředky na ohrožené a znevýhodněné děti pomocí akce pořádané nadací Terezy Maxové s názvem Hýbejte se s Teribearem. Jedná se o sportovně-charitativní akci, při které chůzí, během či jízdou na kole pomáháte! Registrace na tuto akci je postavena právě na platformě SmartFP.

 

Od pondělí 2. 8. 2021 je možné se zaregistrovat na akci Hýbejte se s Teribearem, která bude odstartována 16. 9. 2021 v 10hod. Od tohoto okamžiku můžete začít chodit, běhat, či jezdit na kole, a to kdekoliv. Prostřednictvím sportovní aplikace sbíráte kilometry, které se proměňují v penízky určené na dobrou věc – pomoci ohroženým a znevýhodněným dětem. Díky novým technologiím je možné užívat pohyb a pomáhat opravdu odkudkoliv. 

 

Základem je zaregistrovat se na akci, a pak už se jen hýbat, což po covidové době všichni potřebujeme. Zmíněná registrace je postavena na námi vyvinuté platformě SmartFP, která má opravdu široké použití.

 

„Doba covidová nás ovlivnila hodně. Naučili jsme se např. více fungovat na dálku, hodně věcí dělat z jednoho místa, ale tím se i méně hýbat. Akcí Hýbejte se s Teriberem vidím hned dvojí pomoc – jednak každému jedinci v motivaci k jeho vlastnímu pohybu a zároveň podpořit dobrou věc.“  říká Ing. Dalibor Němec, ředitel společnosti Gappex, s.r.o.

 

Na akci pořádané nadací Terezy Maxové je firma Gappex, s.r.o. technologickým partnerem u třetím rokem.

 

„Jsme hrdým partnerem této akce a budeme rádi, když do toho půjdete s námi!“ dodává ředitel společnosti – Ing. Dalibor Němec.

 

alt text

Uveřejněno

v

od

Značky: