Newsletter SmartFP 11/2022

 

Vážení příznivci platformy SmartFP, je tu listopadový newsletter s novinkami ve SmartFP. Přinášíme Vám další várku nových funkcí v systému! 

Zjednodušte si práci s elektronickým podpisem 
Vyberte si, s jakou společností chcete realizovat službu elektronických podpisů. Nabízíme Signi, DreamView, DigiSign či náš nejnovější přírůstek do rodiny – Sefiru. Výběr od nás, volba jen na vás.

Naučili jsem SmartFP funkci OCR
Máte stoh faktur, které je potřeba přenést do systému a včera bylo pozdě? Modul faktur má pro vás řešení. Nově dokáže z nascanované faktury vyčíst údaje a doplnit je do systému zcela automaticky, a to několika možnostmi: QR kódem, OCR nebo pomocí ISDOC souborů. Pokud vám faktury chodí elektronicky, SmartFP si umí fakturu vytáhnout přímo z e-mailu a založit ji do systému, včetně automatického vyplnění všech kolonek a vložení samotné faktury do přílohy.

Reporty s grafickým přehledem? Samozřejmě
Víme, jak je náročné sledovat aktivity celého obchodního týmu a kontrolovat, zda jednotliví obchodníci dosahují žádaných výsledků. Nyní je možné si tato data zobrazit ve SmartFP na pár kliknutí. Činnost obchodníka je znázorněna přehlednou grafickou formou. Ke každému dni je ikonou ukázáno, zda splnil či nesplnil svůj nastavený limit. Současně je možné přehledně vidět vývoj obchodních projektů, jakých stavů nabývají. Detaily o provedených aktivitách jsou zobrazeny hned pod grafickým přehledem. To vše je součástí nového CRM.

Předplaťte si SmartFP
Máte ve vašem rozpočtu na rok 2022 ještě prostor na IT nákupy? Předplaťte si moduly dle vašeho uvážení či hodiny našich SMARTíků.  Samotná implementace modulů proběhne až v novém roce.

Pokud něco v systému SmartFP postrádáte, nebo byste ocenili jakoukoli funkci, která by vám práci v systému usnadnila, napište nám!


Uveřejněno

v

od

Značky: